Tokheim отримала нагороду

Один з найбільших постачальників рішень для роздрібної торгівлі паливом, рада повідомити, що її підприємство Tokheim Netherlands BV в Бладелена, Нідерланди , був нагороджений оновленням Положення про відповідність стандартам якості MasterCard ® Terminal ( «TQM») для зовнішнього термінального терміналу Tokheim Crypto VGA ™ (OPT).

Tokheim отримала нагороду за отримання нового сертифіката MasterCard® Terminal за відповідність вимогам для відкритого термінального терміналу Tokheim Crypto VGA ™ (OPT)

Read more

Кілька слів про світового лідера Tokheim

Компанія Токхайм є одним з найбільших в світі постачальників рішень для Роздрібної торгівлі паливом. Широта нашої пропозиції дозволяє нашим замовникам зробити вибір. Пропозиція базується на чотирьох основних елементах: Паливороздавальні колонки, Системи і Платежі, Сервіс, Управління проектами.

Tokheim отримала нагороду за видачу нового сертифіката MasterCard® Terminal за відповідність вимогам для відкритого термінального терміналу Tokheim Crypto VGA ™ (OPT).

 

Read more

,

Початок історії Tokheim

Історія Tokheim почалася з господарського магазину в Айові понад століття тому.

Купець Джон Дж. Токхайм шукав спосіб удосконалити видачу бензину. У 1898 році він винайшов насос для перегонки нафтопродуктів з заглибленого резервуара (“Tokheim Dome Oil Pump”), для виконання робіт. Tokheim – це лідер напрямку

Read more